Series

De rijke bruid 5

Robbert neemt Natasja mee naar een heel sjiek restaurant. Ze moeten even wachten totdat er een tafeltje vrij komt, dus drinken ze eerst wat in de lounge. Omdat het er best druk is hebben ze niet echt de mogelijkheid om een gesprek te voeren. Als er een tafel vrij is worden ze gehaald en kunnen ze praten. Robbert stelt Natasja allerlei vragen. Het lijkt wel of hij in een avond alles van haar wil weten. Robbert is juist heel nieuwsgierig naar deze bloedmooie vrouw. Ze komt ook van het schip, maar Robbert kan zich niet herinneren dat hij haar gezien heeft. Dus wil hij weten of ze rijk is en of ze uit een welvarende familie komt. Wat haar hobby’s zijn. Of ze wil trouwen en kinderen krijgen. En wat haar nou echt gelukkig zal maken.

Natasja verteld dat ze uit de familie verstoten is, omdat ze zwanger was. Haar ouders wilden dat ze zou breken met de vader van het kind en dat ze het kind zou laten weghalen. Natasja wilde dit niet. Ze trouwde met de vader van het kind en kreeg de baby. De vader kon niet tegen het gejank van de baby en ging daarom naar de kroeg om niet thuis te hoeven zijn bij dat gejank. Op een dag was hij dronken achter het stuur op het huis ingereden. Precies aan de kant van de babykamer. De baby had het niet overleeft. Natasja besloot toen dat ze niet langer met de vader verder wilde en daarom was ze aan boord gegaan van het schip. Ze wilde haar verleden vergeten. Ze had geen geld en geen welvarende familie en daarom kwam ze op de eerste verdieping van het schip terecht. Ze moest wel een bewijs van scheiding laten zien. Nu werkt ze dus elke dag voor de kost en ze heeft geen tijd voor hobby’s, maar tijdens het werken zingt ze de hele dag. Ze hoopt ooit te trouwen met een hele lieve man. Als hij ook in God gelooft en als ze samen kunnen leven zoals God het bedoeld heeft dan zal ze echt gelukkig zijn.

Robbert weet genoeg. Hij legt geld op de tafel voor een taxi en rijdt naar huis. Daar aangekomen stapt hij uit de taxi en rent witheet van woede de trap op. Wat denkt die Nathan weI. Robbert bonkt op de deur. Nathan opent de deur en Robbert vliegt hem naar de keel. Nathan moet maar eens uit leggen wat voor een smerig spelletje Nathan met hem gespeeld heeft. Hij vindt een rijke vrouw voor Nathan een geweldige rijke vrouw, maar wat voor een vrouw heeft Nathan voor hem uitgezocht. Hij wilde ook een rijke vrouw. Ze wilden allebei een rijke vrouw en hij heeft zich aan de deal gehouden, maar Nathan niet. Hij wilde een rijke vrouw een vrouw van de derde verdieping van het schip. Een vrouw met geld en een welvarende familie. Maar Natasja is niet rijk en haar familie heeft haar verstoten. Dan vraagt Robbert zich af of Nathan dat wel wist. Hij laat Nathan los en wil een antwoord van zijn vriend. Nathan moet eerst even bijkomen, want Robbert heeft al die tijd zijn keel dichtgeknepen. En dan verteld Nathan dat hij het wist. Ze had het hem verteld in de waterfiets, nadat ze een film hadden gekeken over een onmogelijke liefde. Robbert wordt woedend. Waarom heeft Nathan zich niet aan de deal gehouden. Na al die jaren, waarom dan nu die dolksteek in zijn rug. Nathan verteld dat hij tijdens de logeerpartij op het landgoed van zijn peetoom verliefd geworden was op Natasja. De manier waarop ze alles deed. De manier waarop ze zong. Zo vol overgave aan God. De manier waarop ze in God geloofde. Nathan vond Natasja de rijkste vrouw van de hele wereld. Robbert verteld dat hij eigenlijk ook stiekem verliefd geworden is op Silvia. Ze is echt een klavertje vier, zoals ze geluk bracht in het casino. Ze heeft geld en komt uit een welvarende familie. Robbert wil dolgraag verder leven met Silvia. Dat vind Nathan niet erg. Ze was zijn type toch niet ze had teveel geld. Nee, als Robbert het goed vindt dan wilde Nathan dolgraag trouwen met Natasja. Ze had dan misschien alleen wat kleren, maar ze is rijk aan geloof. Zo komen beide vrienden erachter dat ze allebei een andere kijk hebben op rijk zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *