Series

De rijke bruid 4

Na de brunch zijn er twee vrouwen die naar het schip terug willen, omdat ze niets zien in die Robbert. Waarom zoekt hij niet zelf een vrouw. Waarom laat hij zijn vriend dat voor hem doen. Bovendien lijkt hen die Robbert helemaal niet zo’n leuke man. De overgebleven acht vrouwen gaan met Nathan mee naar een romantische film over een onmogelijke relatie. De vrouw in de film is ontzettend rijk en ze is verliefd op een man met weinig geld. De ouders van de vrouw willen dat hun dochter met een man van haar eigen klasse trouwt. Zoals iedere romantische film krijgen de man en vrouw elkaar aan het einde van de film toch na vele omwegen. Na de film gaan ze waterfietsen en zorgt Nathan dat hij steeds bij een andere vrouw in de fiets zit, zodat hij kan vragen wat ze van de film vond en ook vraagt hij wat dingen over haarzelf. Na het waterfietsen vraagt hij aan vijf vrouwen of ze mee gaan uit eten. Ze gaan naar een chinees en kletsen tot ver in de avond. Als Nathan merkt dat de vrouwen naar het schip terug willen belt hij een taxibusje en brengt hij ze terug naar het schip. Hij bedankt ze voor de fijne dag en zegt dat hij van zich zal laten horen.

Van de vijf vrouwen die Nathan teruggebracht had naar het schip nodigt hij er drie uit om een paar dagen te komen logeren op het landgoed van zijn peetoom. Op die manier wil Nathan erachter komen of de vrouwen ook zorgzaam zijn. Na twee dagen is er een vrouw die Nathan helemaal niet geschikt vindt voor Robbert, want ze klaagt de hele dag over van alles en nog wat. Voornamelijk over het zingen van de andere twee vrouwen. Als er uiteindelijk vier dagen voorbij zijn weet Nathan welke vrouw precies bij Robbert past. Natasja verzorgt zichzelf goed, ziet er goed uit. Ze is buitengewoon rijk en verschuilt zich niet achter goed geformuleerde antwoorden. Ze verspilt niets en geniet van het leven. Dus Nathan vraagt aan Natasja of ze Robbert wil ontmoeten. Nathan belt vanaf het landgoed naar Robbert om te vragen of hij een ontmoeting wil met Natasja. Robbert verteld Nathan dat hij ook een geschikte vrouw heeft gevonden. Ze spreken af ‘ s avonds ergens te gaan drinken, zodat ze kunnen zien welke vrouw ze voor elkaar hebben uitgezocht.

Nathan gaat samen met Natasja naar een café. Ze gaan vast naar binnen en drinken wat. Even later komen Robbert en Silvia eraan en worden de vrouwen aan de mannen voorgesteld. Nathan heeft een tafeltje gereserveerd in een gezellig restaurant, zodat ze lekker kunnen praten. Hij wil dol graag meer weten van die mooie vrouw die Robbert voor hem heeft uitgezocht. Silvia gaat met Nathan mee. Ze hebben een geweldige avond. Silvia verteld over zichzelf dat ze uit een welvarende familie komt en dat ze erg rijk is. Ze geniet van de luxe op het schip. Ze verteld over de ontmoeting met Robbert en dat Robbert zo ‘ n geweldige man is. Ze verteld over haar avond met Robbert. Dat hij allerlei stomme vragen stelde over trouwen en kinderen krijgen. Dat ze dat alleen maar geld verspilling vindt. Ze had bijna gezegd dat ze terug wilde naar het schip, omdat ze een man wil om een leven lang gelukkig mee te kunnen zijn. Trouwen en kinderen krijgen hebben niets met geluk te maken. Geld wel, dus toen Robbert voorstelde om naar het casino te gaan, had ze zich bedacht en oh wat was ze blij. Robbert won steeds bij het dobbelen. Later had Robbert haar verteld dat dat door haar kwam. Zij was een klavertje vier had hij gezegd.

Als ze het eten op hebben heeft Nathan nauwelijks een woord gesproken. Hij stelt voor om Silvia naar het schip te brengen. Ze vindt het prima, maar vindt het wel jammer, ze was graag nog wat langer bij Nathan gebleven. Nathan belooft dat hij zal bellen om weer iets af te spreken, want hij wil graag nog meer van haar weten en wat over zichzelf vertellen. Nathan zet Silvia bij het schip af en rijdt naar huis. Daar denkt hij na over wat Silvia allemaal gezegd heeft. Hij heeft het gevoel dat Silvia zich mooier probeert voor te doen, omdat Robbert haar verteld heeft dat hij niet van geld verspillen houdt. Het kan toch niet zo zijn dat Silvia nooit kinderen zou willen. Kinderen kunnen je juist zo gelukkig maken. Terwijl hij zo over Silvia nadenkt wordt er keihard op de deur gebonkt. Nathan wordt wakker geschud uit zijn gedachten en loopt naar de deur om te kijken welke idioot er in de gang staat te schreeuwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *