Series

De rijke bruid 2

Twee verschillende jonge mannen die elkaar door en door vertrouwen. Dat komt omdat ze allebei op hun zestiende hun ouders verloren hebben. Hun ouders waren samen een avondje uit, maar kwamen niet meer terug. Een auto-ongeluk kostte hun ouders het leven. Niemand leek hen beter te kunnen begrijpen dan dat ze elkaar konden begrijpen. Die gebeurtenis heeft een band gesmeed tussen de twee mannen. Daarom hebben ze afgesproken om een partner voor elkaar te zoeken. Een rijke partner. En waar ga je naartoe als je op zoek bent naar de toekomstige partner van je vriend. Natuurlijk naar het schip “De Zeemeermin” dat net in de haven ligt.

Om een vrouw uit te mogen zoeken op “De Zeemeermin” moet je eerst een rondleiding aanvragen bij de vrouwelijke kapitein. Zij laat dan een mededeling rondgaan op het schip dat er een man op bezoek komt, zodat  alle vrouwen zich hierop kunnen voorbereiden. Robbert heeft zo’n rondleiding aangevraagd en de kapitein heeft de mededeling rond laten gaan dat er over twee dagen een jonge man op bezoek zal komen. Voor de arme vrouwen is dit een drukke periode.  alle jonge vrouwen willen goed voor de dag komen, dus moet alles gepoetst worden. Veel vrouwen willen zoveel mogelijk pondjes eraf halen in een paar dagen en gaan lijnen, dus elke dag moeten er tientallen verschillende maaltijden worden klaargemaakt vanwege de verschillende diëten die de vrouwen willen volgen. De mooiste kleren moeten worden gewassen en vooral de rijke dames willen hulp bij het aankleden en mooi maken. De arme jonge dames willen ook zo goed mogelijk voor de dag komen, maar dat is vaak onmogelijk door slaapgebrek, stress en weinig eten door gebrek aan tijd om te gaan eten.

Na twee dagen is het zover. Robbert gaat op bezoek bij het schip “De Zeemeermin”. Hij wil goed voor de dag komen dus eerst gaat hij naar de kapper en hij heeft de kleermaker gevraagd om een pak te maken. Een deftig maar modern pak. Een pak dat zegt ik ben rijk, maar niet arrogant. Na de kapper gaat Robbert naar de kleermaker om zijn pak op te halen. Als hij thuiskomt gaat hij zich douchen. Vervolgens smeert hij zijn gezicht in en doet hij zijn haar. Hij scheert zich en gebruikt zijn aftershave. Vervolgens deodorant. Hij poetst nog zijn tanden en dan kleedt hij zich aan. Terwijl hij zich aankleedt rijdt de limousine voor. Misschien was het wat overdreven, maar Robbert had voor deze gelegenheid een limousine gehuurd. Dat zullen de rijke dames op het schip vast weten te waarderen, zolang ze niet weten dat hij gehuurd is natuurlijk. Robbert neemt een foto van Nathan mee en rijdt met de limousine naar het schip.

De kapitein verwelkomt Robbert aan boord en vraagt waar hij de rondleiding wil beginnen. Bovenin bij de rijke dames of onderin bij de arme dames. Robbert wil niets te maken hebben met arme dames en zegt tegen de kapitein dat hij  alleen rijke vrouwen wil ontmoeten.  alleen de echt rijke vrouwen. Dus de kapitein geeft hem een rondleiding op  alleen de derde verdieping. Robbert mag een kijkje nemen in elke kamer en vervolgens zal hij  alle rijke vrouwen ontmoeten in de eetzaal. Daar aangekomen gaat hij bij een tafel zitten en kunnen  alle vrouwen bij hem komen om iets over zichzelf te vertellen. Vervolgens nodigt hij de dames die geschikt zijn uit om een keer met hem te stappen. Na een kort gesprekje met  alle dames vindt Robbert maar twee dames geschikt genoeg om met Nathan te trouwen. Het zijn de twee rijkste vrouwen van het schip, die erg aantrekkelijk zijn en net zo oud zijn als Nathan. Robbert nodigt een van die twee dames uit om gelijk die avond lekker te gaan stappen. Hij zal haar rond acht uur laten ophalen door de limousine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *