Waardevolle berichtjes

Nieuwjaar

Terwijl ik dit schrijf is het bijna 31 december. Het jaar 2018 is bijna voorbij en het jaar 2019 gaat bijna beginnen. Vele mensen beginnen een nieuw jaar met goede voornemens. In januari 2018 hebben we daar een prekenreeks over gehad. Ook Rob hield laatst nog in een preek aan dat sommige mensen zelfs een vijfjaren plan maken. Maar dat God zich niet houdt aan de plannen die wij mensen maken. Wat mij doet denken aan het gezegde ‘de mens wikt, maar God beschikt.’

Het jaar 2019 ligt voor ons. Een leeg jaar. Als een blanco boek. Een boek dat nog geschreven moet worden. En ik wil God uitnodigen om samen met mij dat boek te schrijven. Elke dag opnieuw. 

Een gezegend 2019 voor jou. 

Lieve groetjes Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *