Waardevolle berichtjes

Zonsopkomst

Weet je wat het voordeel is van in het donker opstaan? Dat je de zon kunt zien opkomen. Zon? Welke zon? Ja, ik weet het, de afgelopen dagen zijn erg grijs en grauw. Vandaag is het ook weer zo’n troosteloze dag. Maar vanmorgen toen ik na het ontbijt nog even in de keuken uit het raam zat te staren, zag ik tussen de grijze wolken, de roze en oranje strepen van de zonsopkomst. En toen moest ik denken aan een liedje van Chris Tomlin. Het is in het Engels maar naar het Nederlands vertaald begint het zo:
Morgen, ik zie U in de zonsopkomst elke morgen. 
Het is als een plaatje dat U voor mij schilderde.
Een liefdesbrief aan de hemel. 

Ook al hebben de grijze wolken de mooie kleuren van de zonsopkomst verdreven, het refrein van het liedje klinkt nog in mijn oren. En daarmee wil ik je bemoedigen.
Er is niemand op deze wereld die meer van je houdt dan Jezus.

Lieve groetjes Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *