Waardevolle berichtjes

Lente

Toen ik afgelopen week Feline naar de peuterspeelzaal had gebracht en weer naar huis fietste, zag ik de opkomende zon op de huizen voor mij schijnen. Dat maakte mij zo blij. Het gaf mij het gevoel de lente komt eraan. De bomen zullen weer blaadjes krijgen en de bloemen zullen weer gaan groeien. Lammetjes die worden geboren, vogels die hun lied zullen zingen. Heb jij er ook al zin in?

Ook al ligt er weer sneeuw buiten en lijkt de lente nog heel ver weg, toch weet ik dat over een tijdje de lente weer komt. En net al de lente zal ook Jezus op een dag weer terug komen en mogen wij samen met Hem wonen in het paradijs. Wat een belofte. Wat een  uitzicht! 

Lieve groetjes Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *