Waardevolle berichtjes

Kinderen

Zo bizar!  Woensdagavond was ik met Tamara naar een voorlichtingsavond over 2 Mavo naar de derde klas. Er werd gezegd het derde jaar is het begin van het examenjaar. De volgende ochtend was ik in een klas vol kleuters aan het sfeerproeven, omdat we Feline moeten gaan inschrijven bij een basisschool. Zo bizar en tegelijk zo bijzonder. Het deed me weer beseffen dat, al is ons gezin met 5 kinderen soms best hectisch (ook gezien alle onze bezigheden er om heen), het is ook een rijkdom om te zien hoe deze 5 kinderen uniek geschapen zijn. En ieder op zijn/haar eigen manier zich ontwikkeld en keuzes maakt. Ven het kiezen van een beroepswereld in 2 Mavo tot het kiezen in welke hoek je gaat spelen in de kleuterklas. En God heeft mij uitgekozen om deze kinderen te begeleiden bij het maken van deze keuzes. Wat geweldig!

Lieve groetjes Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *