Waardevolle berichtjes

Keuze

Schreef ik aan het begin van dit jaar het leven ligt als een blanco boek voor me, nu zit ik middenin een verhaal. Maar God is de schrijver dus ik vertrouw op een goede afloop.

Het is zo bijzonder om te ontdekken waar God me naar toe leidt. Het enige wat ik hoef te doen is elke dag, of eigenlijk meerdere keren per dag contact te zoeken met Hem. Te luisteren naar Hem. Door in de bijbel te lezen, muziek te luisteren of simpelweg gewoon even stil te zijn.
‘Hier ben ik, Heer’.

Het is een keuze die ik steeds weer opnieuw moet maken, maar het is zo fijn om dicht bij Hem te zijn. Waarom is het eigenlijk nog een keuze? Ik kan alleen maar zeggen, ‘Dank U, Heilige Geest, dat U me telkens weer helpt om een keuze te maken’. 

Lieve groetjes Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *