Waardevolle berichtjes

Wachten op God

Lieve Papa, bij U is 1 dag toch als 1000 jaar? Ja, mijn kind. Is 1 euro bij U dan ook als 1000 euro? Ja, mijn kind. Papa, mag ik dan 1 euro van U lenen? Tuurlijk mijn kind, heb je 1 dag?

Wachten op God is soms zo moeilijk. Soms wil je iets nu, meteen. Prediker schrijft voor alles is er een tijd. Een tijd om te huilen en een tijd om te lachen. Een tijd om te treuren en een tijd om te dansen(3:1,4). Wij willen graag de minder fijne tijden overslaan om gelijk door te gaan naar de blije dagen. Maar dat gaat niet. Het is net als met een tuin. Als de bomen in december al weer knoppen krijgen en in januari gaat het vriezen, dan gaan de knoppen kapot. De bomen moeten de winter door om in de lente weer nieuw leven te geven.

Zo is het ook met ons. Soms moeten we wachten op God. Maar terwijl je wacht mag je weten dat God je ziet. Net zoals Hij Noach zag in de ark (Genesis 8:1). Toch moet je nog even wachten. Wachten op Zijn tijd. Houd vol, het resultaat zal uiteindelijk je voorstellingsvermogen te boven gaan. Echt! Het is het wachten waard!

Lieve groetjes Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *