Waardevolle berichtjes

Beschikbaar

Een paar jaar geleden had ik een gesprek met God.

‘Papa, ik schrijf nu al jaren verhalen en ik heb het gevoel dat die verhalen een boodschap van U bevatten. Maar hoe komt die boodschap bij andere mensen?’

God gaf mij een beeld van hoe één van mijn verhalen bij iemand op de koffietafel lag en het bezoek begon dat verhaal te lezen. Het sprak hem zo aan dat hij de gastvrouw vroeg hem meer te vertellen over God. Het was alsof God daarmee wilde zeggen: ‘Jij schrijft Ik doe de rest. Hoe Mijn boodschap bij de mensen terecht komt is Mijn zaak. Jouw opdracht is om te schrijven.’

Afgelopen week hadden we het met Umoja over jouw rol in Gods plan. Dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het resultaat. Toen moest ik weer denken aan dit gesprek met God. Daarom wil ik je vragen:

Ben jij beschikbaar, zelfs als je geen resultaat ziet?

Lieve groetjes Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *