Waardevolle berichtjes

Aanbidden

Ik vind het heerlijk om muziek te luisteren. Dan ga ik op bed liggen of op de bank zitten, sluit ik mijn ogen en zet muziek aan op mijn mobiel. Vaak heb ik een nummer wat al een tijdje in mijn hoofd zit en die zet ik dan aan. Omdat de app een autoplay functie heeft zoekt hij automatisch een ander nummer voor me op. Op die manier kan ik lekker muziek luisteren God aanbidden.

Soms raakt de tekst me zo dat ik het nummer op pauze zet en de woorden tot me door laat dringen. Zo zong de artiest ‘You gave Your life to give me mine.’ Wow wat?! Maar zo is het wel. Hij gaf Zijn leven om mij mijn leven te geven. Een eeuwig leven.  ‘You say that I’m free, how can it be?’ Ja, het is niet te bevatten, maar zo waar.  We zijn vrij. Vrijgekocht door het bloed van Jezus. Als je dat goed tot je door laat dringen wil je toch niet anders dan Hem eren en aanbidden.

Lieve groetjes Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *