Waardevolle berichtjes

God laat nooit los

Vijf jaar geleden vroeg Sione mij ten huwelijk. Tijdens de voorbereidingen voelde ik dat God tegen ons zei: ‘Ik geef jullie aan elkaar.’

De afgelopen 2 maanden liet God ons zien dat we er een zooitje van hadden gemaakt. Alsof Hij zei: ‘Zo heb Ik het niet bedoeld.’ In het najaar 2018 startte ik met het traject vrijheid in Christus dat eindigde met een gebed. God bevrijdde mij van mijn verleden en zei: ‘Ik zet er een punt achter.’ Ook Sione volgde het traject en werd bevrijd van zijn verleden. Het was een heftige periode, maar God was erbij. Nu zijn wij beiden vrij en zegt God: ‘Ik geef jullie opnieuw aan elkaar. Wees zuinig op de ander want ik heb maar 1 exemplaar van jullie allebei.’

God laat nooit los wat Zijn hand begonnen is.

Lieve groetjes Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *