Waardevolle berichtjes

Wees zuinig op jezelf!

Wees zuinig op jezelf en verlang van anderen dat ze ook zuinig zijn op jou! Waarom? Er is maar 1 jij!

Eeuwen geleden besloot God om een wereld te creëren waar mensen op kunnen wonen. Toen Hij klaar was met deze aardbol maakte Hij de mens. En eigenlijk doet Hij dat nog steeds. Hij is nog steeds bezig met mensen maken. Lees maar in Psalm 139 of Genesis 4:1. Toen Eva voor de eerste keer bevallen was zei ze: ‘ik heb een man van de Heere gekregen’.

De wereld van tegenwoordig lijkt dat te zijn vergeten. Ook jij kunt het gevoel hebben dat je toevallig bestaat, omdat je ouders nou eenmaal 9 maanden voor je geboorte hebben gevreeën. Maar dat is niet zo. God wilde jou maken. Hij heeft je bedacht. Hij heeft een opdracht voor jou die niemand anders kan doen. Wees daarom zuinig op jezelf. En verlang ook van anderen dat ze zuinig op jou zijn. Er is maar 1 jij!

Lieve groetjes Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *