Waardevolle berichtjes

De jeugd heeft de toekomst

Het klinkt als een cliché, maar het zo waar. Tijdens een conferentie zei een spreker: in onze gemeente ben je oud als je 40 bent. Dan is het tijd dat de jongere generatie je taak in de gemeente overneemt.

Of je nu 40 bent, of ouder, of jonger, er komt een tijd dat je stopt met je taak en dat de jeugd het ‘moet’ gaan overnemen. Daarom is het belangrijk dat de jeugd al jong betrokken is bij het werk in de gemeente. Jezus zegt niet voor niets: laat de kinderen tot mij komen en wordt zoals een kind.

Bij ons in de kerk mochten kinderen tijdens een speciale kinderdienst bidden voor de zieken. Sommige van deze mensen hebben later hun getuigenis gegeven dat ze daadwerkelijk een kracht door hen voelden gaan. De Heilige Geest kijkt niet naar je leeftijd! Of je nu 14, 44 of 84 bent, Hij zoekt een open kanaal waar Hij door heen kan werken. Als jij zo’n open kanaal bent, kan God je gebruiken voor Zijn koninkrijk.

Bid voor de kinderen, de tieners, de jeugd. Dat zij datgene zullen doen waar wij van dromen. En wij? Wij zijn de schouders waarop zij mogen staan. Bid je mee?

Lieve groetjes

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *