Waardevolle berichtjes

Druk, druk, druk

Sinds 2006 werk ik als gastouder. Toen Angelique 1 jaar werd ben ik er 5 jaar tussenuit geweest. In 2014 kwam ik in Deventer te wonen en besloot ik het werk als gastouder weer op te pakken. Gewoon omdat het zo gemakkelijk is te combineren met mijn gezin. Maar sinds kort is daar verandering in gekomen en heb ik besloten om als zelfstandige gastouder verder te gaan. Dit hele proces ga ik nog als een getuigenis opschrijven, want het is eigenlijk best bijzonder.

De laatste paar weken ben ik erg druk. Er moet van alles geregeld worden voor mijn eigen ‘bedrijfje’. En dan ineens is het bijna vrijdag. Ik moet nog een waardevol berichtje schrijven. Nou ja moet. Jullie zullen waarschijnlijk zeggen: we begrijpen het best hoor, je hebt een groot gezin, je huishouden en dan nu een ‘bedrijfje’ opstarten. Maar een waardevol berichtje schrijven is voor mij ook een even tijd met God. Even bij de voeten van Jezus zitten en vragen: Lieve Papa, welk berichtje mag ik deze keer de wereld in sturen?

Hoe druk je het ook hebt, vergeet niet om tijd te maken om bij de voeten van Jezus te zitten en te luisteren wat Hij voor jou in gedachten heeft.

Lieve groetjes

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *