Waardevolle berichtjes

Wat als ik faal?

Ken je dat gevoel? Je bent enthousiast over iets en klets honderduit over je plannen. Alleen je gesprekpartner vraagt zich af of je wel aan alles gedacht hebt. Het is goed bedoeld advies, maar het tempert wel jouw enthousiasme. En als er zelfs meerdere mensen met goedbedoeld advies komen ga je twijfelen aan jezelf. Wat als het mislukt?

Voor mij bekend terrein. Het heeft er voor gezorgd dat ik mijn plannen voor mezelf houdt. Ik begin enthousiast aan mijn plannetje en als het mislukt is er niemand die er iets van wist. Mijn enthousiasme wordt steeds groter tot ik er uiteindelijk toch met iemand over wil praten. En dan komen de goedbedoelde adviezen. Misschien toch maar met iemand anders erover praten, maar ook deze persoon geeft advies. Mijn enthousiasme verdwijnt. Blijkbaar is er niemand die denkt dat ik het kan. Ik begin te twijfelen. Wat als ze gelijk hebben en ik faal?

Toen las ik deze tekst: What if I fall? Oh, my darling, what if you fly? En ik zei tegen God: Ik zou zo graag een keer willen vliegen. Op dat moment liet God mij de bestemming zien van mijn plan, mijn enthousiasme keerde terug en gaf mij vleugels.

Dus wees niet bang om te falen, vraag God om de vleugels!

Lieve groetjes

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *