Waardevolle berichtjes

Vakantie

Vakantie, een tijd van ontspanning. Uitrusten van een jaarlang werken, maar ook opgebouwd worden in mijn geloof. Twee weken op camping de Betteld in Zelhem.

Onze 2 tieners die met hun handen in de lucht bij het podium God aanbidden. Angelique die met veel overgave staat te vlaggen. Jeroen die elke morgen met veel plezier deelneemt aan het kinderprogramma en daar hoort over Gods onvoorwaardelijke liefde voor hem. Elke dag weer horen ze hoe bijzonder ze zijn omdat Hij ze heeft gemaakt. En Feline? Die zei als we naar de samenkomst liepen, na liedje mag ik kindje spelen he? Wat een plezier in de crèche.

Sione en ik gingen naar de samenkomst. Wim Hoddenbach sprak over Genesis 2:3, waar staat dat God de zevende dag heiligt. Wim zei: God heiligt de tijd. De mens werd geschapen op de zesde dag, maar de eerste dag van het leven van de mens, was Gods zevende dag, de rustdag.

Vakantie, een tijd van rust. Opladen voor een nieuw jaar. Zowel lichamelijk als geestelijk. Weer vol energie en ideeën. Maar vooral vol verwachting wat God het komende jaar gaat doen.

Lieve groetjes

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *