Waardevolle berichtjes

Levens(land)kaart

Tijdens onze vakantie kocht Sione een studieboekje. Al gauw werd ik nieuwsgierig en begon ook te lezen. Na elk hoofdstuk stonden er wat vragen en een opdracht. Ik pakte netjes een notitieboekje en schreef de antwoorden erin en maakte de opdracht. Toen kwam ik bij hoofdstuk 4.

Toen ik de opdracht van dat hoofdstuk las dacht ik bij mezelf, nee dat ga ik niet doen. Dat kost veel tijd en bovendien hoe doe ik dat? De opdracht was: Maak een landkaart en verdeel dat land in 2 koninkrijken. Het ene deel hoort bij het koninkrijk van God, het andere deel is gebied dat nog veroverd moet worden. Daarnaast maak je een aantal icoontjes die een bepaalde gebeurtenis, verlangen of omschrijving geven. Nu stippel je een route uit, hoe je leven is gelopen en waar je nog doorheen moet. Dan kun je met de icoontjes bepaalde gebeurtenissen aanduiden. Tenslotte mag je aanduiden waar Jezus in je leven heeft gewerkt en waar je Hem uitnodigt om te werken. Dit alles mag je biddend doen.

Wat een werk! Dat denk jij misschien ook wel. Maar ook een uitdaging en een geweldig mooi project.

Dit is het resultaat! Durf jij deze uitdaging ook aan te gaan?

Lieve groetjes

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *