Waardevolle berichtjes

Weten vs. Beseffen

God houdt van mij. Dat is fijn. God kent mij. Hij heeft mij bedacht. Hij wilde mij maken. En Hij heeft een plan met mij. Oké, maar er zijn genoeg dingen die ik doe waar Hij waarschijnlijk niet zo blij mee is. En ik zoek al jaren naar dat plan, maar telkens als ik denk dat ik het gevonden heb, mislukt het.

Tijdens één van mijn gesprekken met God, liet Hij mij zien hoeveel Hij van mij houdt. En Hij zei: ‘Het maakt niet uit wat je doet, het maakt niet uit wat je hebt, het maakt niet uit wat een ander van je vindt. Ik houdt van jou. Ik verlang naar jou!’

Ik schreef die woorden op en las ze keer op keer. Het drong mijn hele lichaam binnen. Ik heb altijd geweten dat God van mij houdt, maar nu begon ik het te beseffen met mijn hele wezen. Nog steeds als ik de woorden lees en hardop uitspreek trekt er een warm gevoel vanaf mijn hart naar mijn tenen, mijn vingers en mijn hoofd. Dan springen de tranen in mijn ogen. Hij houdt van mij.

Ken jij het verschil tussen weten en beseffen? Vraag aan Hem of Hij het tegen je wil zeggen. Zodat je diep van binnen gaat beseffen dat dat het enige is dat echt belangrijk is. Hij houdt van jou!

Lieve groetjes

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *