Waardevolle berichtjes

Voorzienigheid

In mijn vakantie had ik veel inspiratie voor waardevolle berichtjes. Ik had dus een soort ‘voorraadje’. Vorige week vrijdag was ik vrij en besloot ik even wat langer in bed te blijven liggen. Ik kon niet meer slapen en zette een muziekje op. Tijdens het luisteren ontstond het berichtje van vorige week in mijn hoofd. Ik wist dat ik nog 1 waardevol berichtje in mijn ‘voorraad’ had, maar besloot het toch maar vast op te schrijven. Toen ik beneden was en besloot om het waardevol berichtje op mijn website te plaatsen, kon ik het berichtje uit mijn ‘voorraadje’ nergens vinden.

Ik begon te glimlachen en zei tegen God. U wist het. U hield mij wakker zodat U mij inspiratie kon geven voor een nieuw berichtje. Ik liep naar boven en bedankte God dat Hij zelfs in deze dingen wil voorzien. Dat Hij zo betrokken is bij mijn leven en mij voorziet van dingen waarvan ik zelf niet door heb dat ik ze nodig heb.

Hebben jullie ook zulke momenten? Dat God je heeft voorzien in iets wat je nodig had zonder dat je dat zelf wist? Misschien kun je er de komende tijd eens op letten of God je iets geeft waarvan je zelf je niet weet dat je het nodig hebt.

Lieve groetjes

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *