Waardevolle berichtjes

Plan

Soms als ik een berichtje schrijf denk ik bij het begin, waar gaat dit heen? Wat hebben de lezers hier aan? Misschien kan ik beter overnieuw beginnen. Dan stop ik even en vraag God om een nieuw onderwerp. Maar meestal komt er niks en schrijf ik maar gewoon verder. En terwijl ik schrijf vormen er zich nieuwe woorden en zinnen in mijn hoofd en dan ineens is daar het antwoord.

In Jeremia 29:11 staat: Want Ik weet wat Mijn plannen voor jullie zijn, zegt de Heer. Ik heb mooie plannen voor jullie. Plannen vol vrede, niet vol ellende. Want Ik heb een hoopvolle toekomst voor jullie.

Toen ik tiener was dacht ik als U mij nou dat plan voor mijn leven laat zien dan weet ik welke keuzes ik moet maken. Maar ik kreeg geen stenen tafel uit de hemel met daarop een uitgeschreven plan. Het is eigenlijk net als met het schrijven van een waardevol berichtje. Leef gewoon, sta soms even stil bij alles wat je doet en vraag God, ben ik op de goede weg? Op den duur zie je Zijn plan.

En als je twijfelt, weet dan dat God je ook via een omweg daar kan brengen waar Hij je bedoeld heeft.

Lieve groetjes

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *