Waardevolle berichtjes

Focus

Volgens wereldse maatstaven zou ik gezien mijn lichaamsgewicht meer kans hebben op hart- en vaatziekten dan anderen. Jarenlang heeft mijn focus daarom gelegen op afvallen en zorgen dat ik een gezond gewicht krijg.

Maar op een dag kreeg ik het advies: in plaats van de vechten tegen die overtallige kilo’s, kun je die energie beter steken in je relatie met God. Of te wel, in plaats van je te focussen op je gewicht, focus je op God, op je relatie met God.

Dat deed ik en ik begon te beseffen dat ik genoeg mensen ken die kanker hebben of hebben gehad, terwijl zij juist een gezonde levensstijl hadden. Mensen die altijd heel gezond geleefd hebben, maar op latere leeftijd toch ook te maken kregen met hart- en vaatziekten. Ik ken zelfs iemand die echt supergezond was en toch stierf op zijn 33ste. Zijn naam is Jezus. Ja, zeg je nu, maar dat was de bedoeling. Precies, dat was de bedoeling. Maar zo is het ook met mijn leven. God heeft een bedoeling met mijn leven. Hij beslist wanneer het voor mij tijd is om de aarde te verlaten. Daarom is mijn relatie met Hem veel belangrijker, dan afvallen.

Waar ligt jouw focus?

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *