Waardevolle berichtjes

Inspiratieloos

Soms schrijf ik 2 of 3 berichtjes achter elkaar. Soms moet ik eerst even op gang komen. Maar vandaag? Vandaag ben ik gewoon inspiratieloos.

Toen dacht ik, zou God dat ook hebben? Na het creëren van een prachtige wereld, begon Hij aan een bibliotheek van beken. Maar na de Openbaring aan Johannes was dat af. Zou God wel eens geen inspiratie hebben gehad?

Aan de andere kant worden er elke dag nog tientallen kinderen geboren. En ieder kind is uniek. Hij blijft dus nieuwe unieke mensen creëren. En daarnaast is de Bijbel wel af, maar geloof ik ook dat er nog steeds mensen zijn die in Zijn opdracht schrijven. Dus nee, ik denk niet dat Hij ooit inspiratieloos is.

Na deze conclusie te hebben getrokken, heb ik nog steeds geen inspiratie, maar misschien is dat ook niet erg. Ik vertrouw erop dat God ook met dit berichtje iets waardevols kan doen.

Lieve groetjes

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *