Waardevolle berichtjes

Verwachten (1)

Niet zolang geleden kregen wij een financiële mededeling die ons in staat stelt een andere/grotere auto te kunnen aanschaffen. Met 2 volwassenen en 5 kinderen is een 5-persoonsauto niet altijd handig. Het is een luxeprobleem, maar wel fijn dat God ook daarin wil voorzien.

Dus wij gingen op zoek naar een nieuwe auto. Na heel wat auto’s bekeken te hebben, besloten we in één een proefritje te gaan maken. Dit voelde goed en dat wordt hem. Toen gaf de verkoper aan dat er een nieuwe apk op zou komen, omdat die bijna afliep. Heel fijn natuurlijk, maar dat betekende wel dat we nog even moesten wachten met meenemen. Onze huidige auto konden we destijds meteen meenemen, dus een beetje teleurgesteld ging ik naar huis.

De volgende ochtend was ik veel met de auto bezig en dacht was het maar vast volgende week. Toen zei ik tegen mezelf, mens, doe normaal, wat is nou een week. Leef gewoon bij de dag er kan nog zoveel gebeuren in een week. Misschien komt Jezus wel terug.

En dat zette mijn wereld even stil. Zou ik als christen niet nog meer naar de terugkomst van Jezus moeten uitzien, dan naar een andere auto?

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *