Waardevolle berichtjes

Antwoorden

Vorige week schreef ik over Paulus. Dat ik las dat hij eigenlijk nooit de uitdrukking Christus in mij gebruikt en dat ik op zoek ging of dat wel klopte.

Toen ik zelf dat berichtje nog eens na las besefte ik dat ik niet had opgeschreven wat nu mijn conclusie was. Uit mijn onderzoek in de bijbel blijkt dat Paulus beide uitdrukkingen gebruikt. Christus leeft in mij en ik in Christus. Maar om dan de conclusie te trekken dat de schrijver van het studieboek het verkeerd heeft, vind ik ook moeilijk te beoordelen. Misschien bedoeld hij het anders dan dat ik het lees. Het boek heeft me ook al inzichten in de bijbel gegeven, waarvan ik met zekerheid zeg dat ze kloppen.

God heeft mijn zoektocht gebruikt om me een prachtig beeld te geven. En dat is waarmee ik jullie wil bemoedigen. Soms krijg je geen (duidelijk) antwoord, maar geeft God je wel iets anders.

Lieve groetjes

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *