Waardevolle berichtjes

Dankbaar

Vorig jaar, 27 december 2018, schreef ik mijn eerste waardevolle berichtje. Al droeg deze toen nog niet die naam.

‘Het jaar 2019 ligt voor ons. Een leeg jaar. Als een blanco boek. En ik wil God uitnodigen om samen met mij dat boek te schrijven.’

Dat schreef ik. Ik had het idee om de mensen van onze gemeente te bemoedigen met een klein berichtje in het weeknieuws. Ze verschenen zo nu en dan. Maar na een tijdje vroeg ik mij af of het weeknieuws wel de juiste plek was en zo ontstonden de wekelijkse waardevolle berichtjes.

God zegt al sinds mijn tienerjaren tegen mij: schrijf! En ik heb Hem vaak gevraagd waarom? Ik ben vaak gestopt met schrijven, omdat ik twijfelde over het nut ervan. Maar telkens kwam de opdracht terug. Toen gaf God mij een beeld dat mij zei: het nut is niet belangrijk, gehoorzaam Mij. En dat deed ik. Uiteindelijk is dat uitgegroeid tot deze berichtjes. Regelmatig krijg ik een reactie op een berichtje en dat vind ik heel erg leuk. Toch wil ik jullie vooral zeggen dank God. Deze berichtjes zijn net zo waardevol voor jou als voor mij. Geef God de eer en gehoorzaam Hem, dan kan Hij je gebruiken tot Zijn eer en een als zegen voor een ander.

Ik wens dat jullie Jezus’ liefde en Gods zegen zullen ervaren in 2020!

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *