Waardevolle getuigenissen

Een hemelse wandeling

Het was in de zomer van 2018. We waren op camping ‘De Betteld’. Ik was ‘s ochtends naar de bijbelstudie gegaan. Tijdens de aanbidding werd ik gegrepen door een lied, waardoor ik na de dienst naar het gebedsteam liep om voor me te laten bidden. Ik sloot mijn ogen terwijl ze voor mij gingen bidden. De woorden gingen langs mij heen, want ik bevond mij op een donkere plek. Alsof ik ‘s avonds over de camping liep en er nergens licht brandde. In de verte zag ik een geopende deur en daar scheen een fel licht door. Toen zeiden de bidders amen en was het gebed voorbij. Ik was weer in de zaal waar de dienst gehouden werd.

Die nacht ging mijn droom verder. Ik stond in de deuropening en keek naar binnen. Het was er stralend wit. Ik zag Jezus. Hij stond daar met Zijn armen open. Ik had het gevoel alsof ik een hele goede vriend weerzag, die ik een hele tijd niet gezien had. Ik stapte de kamer in en zag dat er nog meer mensen waren. Sommige herkende ik, anderen niet, maar ze keken allemaal verwachtingsvol naar mij. Het gaf mij geen negatief gevoel, zoals je soms kunt hebben als iedereen naar je kijkt. Nee, mijn blik was gericht op Jezus die met Zijn armen wijd stond te wachten. Ik liep naar Hem toe en Hij sloot mij in Zijn armen. Iedereen begon te applaudiseren. Toen werd ik wakker en dacht ik wil weer terug.

Soms als ik mijn ogen sluit ervaar ik diezelfde rust als toen en ben ik weer daar. Voor het gemak noem ik het even de hemel. Dan loop ik met Jezus door de prachtige tuin die daar is. De bloemen daar zijn van schitterende kleuren. Hier op aarde is het net alsof overal een dof laagje overheen ligt. In de hemel straalt alles. Het is niet te omschrijven. Op een keer dat ik weer met Jezus door de tuin liep, kwamen we bij een meertje. Ik keek Jezus verwachtingsvol aan. ‘Ja’, zei Hij, ‘als je straks echt hier komt gaan we samen over het water lopen.’ Ik kijk er nu al naar uit.

Ik merk dat God met iets bezig is in mijn leven. Soms laat Hij mij een puzzelstukje zien. Maar ik weet ook dat het tijd nodig heeft om tot voltooiing te komen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *