Waardevolle berichtjes

Wakker

Precies het tegenovergestelde van dromen. In plaats van te genieten van een mooie droom, lig je in het donker naar het plafond te staren. Is het je wel eens opgevallen dat je zorgen en problemen dan veel groter lijken dan overdag? Op zich niet zo raar. Je bent moe, misschien geïrriteerd omdat je niet kunt slapen. Juist op dat moment weet de heerser van de duisternis je te vinden. Het is het ideale moment voor hem om je te herinneren aan je problemen en je zorgen.

De oplossing? Vertel God elk probleem, elke zorg die de duivel je influistert. Ga niet in discussie over mogelijke oplossingen, leg ze gewoon bij Gods troon. Focus je op God. Ik weet zeker dat je snel weer in slaap zult vallen.

Maar er kan ook een andere reden zijn dat je niet kunt slapen. 1 Samuel 5:1-10 Wellicht heeft God een boodschap voor je en heeft Hij je geroepen. Dat had ik laatst. Ik kon niet meer slapen. Lag eerst op mijn ene zij toen de andere. Toen ging ik op mijn rug liggen en zei: Oke Papa, ik ben wakker. Op dat moment liet Hij mij iets belangrijks zien wat ik meteen opschreef. Daarna kon ik weer slapen.

Als mijn kinderen beneden komen met de tekst ik kan niet slapen, zeg ik tegen hen: praat maar met God of zing een liedje voor Hem. Als je wakker ligt ga naar God. Misschien wil Hij die ene bizarre droom wel uitleggen.

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *