Waardevolle berichtjes

Vluchten

Ik kan het me alleen inbeelden, dat alles wat ik zal doen is voor altijd, voor altijd U aanbidden. I can only imagine.

Een prachtig lied van Mercy Me. In 2018 is er een film uitgekomen over de achtergrond van dit lied. Het thema wat centraal staat is eigenlijk dat God je nooit volledig tot je recht kan laten komen, als jij vlucht voor je angsten.

Ik schrijf al jaren. Sinds mijn tienertijd. Uit angst voor kritiek alleen voor een select gezelschap. Mensen die er positieve dingen over zeggen. Bij een negatieve reactie ging ik twijfelen. Die twijfel liet mij denken dat ik niet goed genoeg ben, waardoor ik stopte met schrijven.

Toen las ik in een boekje: Jezus zou ook gestorven zijn als Hij alleen jou daarmee zou redden.

Nou die kwam binnen. Sta er eens even bij stil wat dat voor jou betekent! Ik werd overweldigt door Zijn liefde voor mij en dacht als het voor Jezus genoeg was om met Zijn lijden 1 mens te kunnen redden, wat maakt het dan uit wat mensen van mijn schrijven vinden. God geeft mij het talent van het schrijven, dan schrijf ik voor Hem.

Welke angst laat jou vluchten voor jouw talent?

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *