Waardevolle berichtjes

Vogels

Kijk eens naar de vogels. Ze zaaien niet, ze maaien niet en ze bewaren geen voorraden in schuren. Mattheus 6:26a

Het voorjaar komt eraan. Je hoort de vogeltjes al weer. Na vanmorgen wat nieuwsberichten te hebben gelezen, vroeg ik God, Lieve Papa wanneer grijpt U in? Als antwoord kreeg ik deze tekst uit Mattheus 6.

Jullie Hemelse Vader geeft ze te eten. Jullie zijn toch veel belangrijker dan de vogels? Mattheus 6:26b

Elk jaar zie ik voor mijn huis eenden met kleintjes. Zo schattig om te zien. Maar je ziet ook de natuur. De ene dag heeft moeder nog 7 kleintjes en de dag erna zie je haar met nog 4 kleintjes.

Toch zal niet 1 mus doodgaan zonder dat jullie Vader het toestaat Mattheus 10:29b Wees dus niet bang, want jullie zijn belangrijker dan een heleboel mussen. Mattheus 10:31

Kijk naar de vogels en besef dat God voor jou nog beter zorgt dan voor hen. Ik zeg niet dat je alle maatregelen die getroffen worden maar in de wind moet slaan. Maar door alle nieuwsberichten liggen angst en zorgen op de loer. Klaar om bezit van je te nemen. Onderschat nooit de kracht van het gebed! Het veranderd misschien niet de situatie, maar wel jezelf.

Mensen die op de Heer vertrouwen, zullen nieuwe kracht krijgen. Ze zullen opstijgen als een arend. Ze zullen lopen, maar niet moe worden. Ze zullen verder gaan, maar niet uitgeput raken. Jesaja 40:31.

Eigenlijk is Jesaja 40 sowieso heel mooi om nu te lezen. En te beseffen Wie God is. Om toch nog 1 vers eruit te halen.

Kijk omhoog naar de hemel: Wie heeft dat allemaal gemaakt? Hij die door Zijn macht alle sterren één voor één tevoorschijn roept, al zijn het er nog zoveel. Hij is geweldig machtig. Niet één ster ontbreekt als Hij roept. Jesaja 40:26

Deze God zorgt voor JOU!

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *