Waardevolle berichtjes

Het virus

Allereerst wil ik jullie laten weten dat ik heel erg heb getwijfeld of ik dit berichtje moet plaatsen. Zo erg dat ik zelfs een tweede berichtje geschreven heb. Maar God zei, je hebt nog nooit getwijfeld, waarom nu dan wel? En ik weet het niet. Terwijl ik dit typ voel ik mij niet goed, maar ik ga dit bericht de wereld in sturen!

De duivel gaat rond als een brullende leeuw, op zoek naar wie hij zou kunnen verslinden. 1 Petrus 5:8

En wat doen wij? Wij verstoppen ons in onze huizen. Zelfs kerken gaan dicht. Geen gezamenlijke aanbidding meer, alleen een preek. Het doet me denken aan de Israƫlieten in de tijd van Goliath. Ze waren bang en verstopten zich in hun kamp. En dan komt David. En hij zegt

Hoe durft die ongelovige Filistijn het leger van de levende God uit te dagen? 1 Samuel 17:26

Hoe kan een virus de hele wereld plat leggen? Onze God is toch veel groter en sterker. Zijn wij bang voor wat het virus kan doen? Denk aan de knecht van Elisa. Hij zag dat de stad omsingeld was door de vijand. Maar Elisa bad en de ogen van de knecht gingen open.

Wees niet bang, want het leger dat bij ons is, is machtiger dan hun leger. 2 Koningen 6:16

En dat is wat ik bid. Dat onze ogen worden geopend en wij zullen zien dat het leger van God veel sterker is dan dit virus. Pak die steen op en versla de reus.

Want de Heer Zelf strijdt voor ons. 1 Samuel 17:47

Kom zing met mij maak groot, onze God. Zing met mij maak groot, onze God. Zing want Hij is groot, zo groot, onze God.

Zing de straten schoon, zodat het virus zich terug trekt en de kerken weer open gaan en we weer samen God kunnen aanbidden. Wij willen een opwekking in Nederland? Kom uit de huizen en zing!

De oogst is wel groot, maar er zijn te weinig arbeiders. Bid daarom tot de Heer van de oogst dat Hij arbeiders stuurt om de oogst binnen te halen. Mattheus 9:37, 38

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *