Waardevolle berichtjes

De tandarts

Ik voel momenteel zoveel energie, ik krijg zoveel mooie inzichten en geniet zo van mijn contact met God dat ik er geen woorden aan kan geven. En daarvan wil ik graag iets met jullie delen.

Ik zag heel erg op tegen mijn tandartsbezoek van vorige week. Zo erg dat ik de avond tevoren moest denken aan Jezus in de hof van Getsemane. En Hem ook vroeg hoe deed U dat? Hoe kon U zeggen U wil geschiedde, terwijl U wist wat U te wachten stond? En Hij zei omdat Ik wist dat Ik het voor jou deed! Wat een geweldige liefde voelde ik.

Maar daar bleef het niet bij. Hij zei mij dat ik de tandarts moest zeggen dat hij op zoek moest naar de oorzaak van mijn kiespijn. Hij zou eigenlijk alleen een gaatje vullen, maar de kies erachter deed mij heel zeer. Dus toen ik bij de tandarts was zei ik, ik wil dat u een foto maakt om te kijken waarom die kies zo’n pijn doet. Hij zei dat komt door de gevoelige tandhals. Maar ik wilde die foto, dus die maakte hij. En wat bleek er zat een ontsteking. Hij heeft het verholpen en zei na de behandeling goed dat je om de foto gevraagd hebt. En terwijl ik het gebouw uit liep dacht ik dat was ik niet dat had God tegen mij gezegd.

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *