Waardevolle berichtjes

Waardevol

Jij bent waardevol! Waar-de-vol! Vol van waarde, een parel in Gods hand.

Laatst hoorde ik iemand zeggen: getuigen is profeteren. Niet profiteren, maar profeteren. Als je een getuigenis geeft, spreek je een profetie uit. Of omgekeerd, als je iemand een getuigenis hoort geven, spreekt die persoon eigenlijk een profetie over jou uit. Want wat God gedaan heeft in het leven van die ander kan en wil Hij ook in jouw leven doen. En ja wat die ander heeft meegemaakt kan een compleet andere situatie zijn dan waar jij in zit (of niet), maar alle getuigenissen hebben 1 ding gemeen: ze hebben de persoon dichter bij God gebracht.

En dat is wat God wil. Een intieme relatie met jou. Daarvoor gaf Hij in de eerste plaats Zijn Zoon aan het kruis om jou te redden. En nu wil Hij dagelijks in jouw leven werken, zodat je steeds dichter bij Hem komt en jullie relatie steeds intiemer wordt!

Want Hij vind jou ontzettend waardevol!

Lieve groetjes,

Bianca

ps.
Heb je een getuigenis die ik op mijn website mag plaatsen? Gaaf! Je mag het naar me mailen door op dit berichtje te antwoorden of je stuurt een mailtje naar bianca@waardevolverhaal.nl. Wil je graag anoniem blijven dan kan ik de namen veranderen. Zet dit dan wel even in je mail.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *