Waardevolle berichtjes

En Jezus!

Met moederdag kreeg ik een dagboekje van mijn kinderen, ‘Ik ben altijd bij je’ van Sarah Young. In het voorwoord schrijft ze over een arme man die voor het eten bid met de woorden: ‘Dank U voor dit heerlijke eten en Jezus. Zoveel eten én Jezus.’ Ik kreeg er tranen van in mijn ogen.

Van de week draaide ik het om. God heeft ons Jezus gegeven. En ik liet tot mij doordringen wat dat betekent. Ik ben vrij van schuld. Ik heb eeuwig leven. Hij is altijd bij mij. Hij houdt van mij. Ik hoef nooit meer bang te zijn. Ik ben overwinnaar.

En daarnaast heb ik een dak boven mijn hoofd. Elke dag te eten. Een fiets en een auto. Kleren. Een bed. Een partner. Kinderen. En dan nog wil ik meer.

Bij het lezen van dat gebed, was het alsof ik een deur open deed en een kamer instapte vol met cadeautjes. En ik bad: ‘Heer, leer mij om tevreden te zijn met wat ik ontvang. U geeft mij Jezus en daarnaast ook nog alles wat ik dagelijks nodig heb. Wat bent U een zorgzame Vader. Dank U wel dat ik Uw kind mag zijn.

Hij is ook jouw Vader! Hij wil ook voor jou zorgen!

En Hij heeft Jezus ook voor jou gegeven!

Lieve groetjes

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *