Waardevolle berichtjes

Van bloem naar rots

Zoals jullie misschien gemerkt hebben, is het plaatje boven het waardevolle berichtje veranderd. Ik wil dit plaatje graag toelichten.

De rots is Jezus. Dankzij Hem stroomt genade als een waterval naar beneden. Ik ben als een bloem die bloeit zolang ik in contact blijf met het water. Gods opdracht aan mij is, schrijf. Ik geloof dat de verhalen en berichtjes die ik schrijf, boodschappen van God bevatten. Hij belooft mij te helpen met schrijven. Daarom staat de tekst als een boog over het plaatje heen.

Zo begon ik een aantal weken geleden een waardevol berichtje, maar ik kwam niet verder. Vanochtend kwam ik erachter waarom. God gaf mij een beeld. Als Hij mij dat beeld toen had gegeven had ik het niet durven opschrijven. Waarom ik dat nu wel durf is een getuigenis, die te lang is om hier te typen, maar kort gezegd God heeft mij bevrijd. (klik je op het woordje getuigenis dan kun je het wel lezen)

Het beeld dat ik kreeg. Niet Jezus maar ik ben de rots. Het water is de Heilige Geest. De waardevolle berichtjes zijn boodschappen die God door mij heen zendt naar de mensen die de berichtjes lezen, zodat zij zullen bloeien als bloemen. En God zal deze bloemen veranderen in rotsen, waarlangs of overheen, de Heilige Geest mag werken zodat ook in hun omgeving weer bloemen zullen bloeien die in rotsen zullen veranderen enz.

Volgens de wetten van de natuur is het onmogelijk dat bloemen veranderen in rotsen. Maar voor God is dat geen probleem. Eerder een uitdaging.

Mag Hij jou ook veranderen van bloem naar rots?

Lieve groetjes

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *