Waardevolle berichtjes

Pinksteren

Op vrijdag 20 maart schreef ik over het virus dat de hele wereld plat leek te leggen. Kerken dicht, geen samenkomsten, geen gezamenlijk gebed en aanbidding. En ik vroeg me af God is groter dan dit virus dus waarom verstoppen we ons.

Nu zijn we 10 weken verder. En wat is er gebeurd? Mensen kijken massaal naar de livestreams van kerken en er zijn zelfs dagelijkse livestreams, gebedssamenkomsten en kringen gaan via zoom, er ontstaan online groeicursussen, online bijbelstudies, Royal Mission start in september met de partime school online en de pinksterconferentie van Opwekking is zelfs digitaal. En dit is misschien maar de top van de ijsberg. Wauw.

God is groter dan dit virus!

Dit weekend is het Pinksteren. Na 10 dagen wachten in de bovenkamer wordt de Heilige Geest uitgestort. Nee, we kunnen niet naar het terrein in Biddinghuizen. Wij zitten net als de discipelen in huis. De sfeer zal digitaal anders zijn dan wanneer we samen in Biddinghuizen zijn, maar God is nog steeds dezelfde God en ook dit weekend zal Hij Zijn Geest opnieuw uitstorten. In de wereld, in Nederland, in de kerken, in de harten van mensen die Hem verwachten.

In al onze chaos blijft U dezelfde,
U bent betrouwbaar wat er ook gebeurt,
als oorlog woedt, God U regeert, U bent trouw Heer!
(opwekking 830)

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *