Waardevolle berichtjes

Uitdaging

Gistermiddag zei ik tegen God, ik heb nog geen waardevol berichtje voor morgen. Waar zal ik over schrijven. Ik bedacht me op dat moment dat ik nog wel 3 reserve heb liggen, maar ik wist niet zo goed welke ik dan zou gaan gebruiken.

Laatst had ik een gesprek met God over mijn werk. En God zei mij toen, geef je bedrijf aan Mij. Vorig jaar heeft Hij mij bevestigd dat mijn werk als gastouder bij mij past, waardoor ik toen ook voor mezelf ben begonnen. Maar nu had ik het idee dat God zei je moet 2 dagen minder gaan werken. Daar had ik wel een aantal bezwaren tegen. Maar God zei, je schrijft over vertrouwen op Mij en dat Ik voorzie, dus laat maar zien dat je daar echt in gelooft.

En dus had ik gisteravond een gesprek met vraagouders, omdat die 2 dagen minder werken effect gaat hebben op hun opvangvraag. Eén van mijn bezwaren naar God was dan ook wat als zij opzeggen, wat ik me zou kunnen voorstellen, dat scheelt best veel geld. Maar al gauw tijdens het gesprek bleek dat ze gaan kijken naar een oplossing voor die 2 dagen dat ik stop en dat ze de andere 3 dagen in principe gewoon bij mij willen blijven. Wauw!

Toen ik dat naar een vriendin appte antwoordde ze, de Heer leidt in alle dingen. En terwijl ik dat las zei God, daar is je waardevolle berichtje.

Heeft God jou ook weleens uitgedaagd om je geloof te laten zien?

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *