Waardevolle berichtjes

Ambassade

Een ambassade is de vertegenwoordiging van een land in een ander land. Ze zorgt onder andere voor de communicatie tussen beide landen. Het terrein waar de ambassade gevestigd is, is onschendbaar. De ambassadeur moet toestemming geven voordat iemand, die niet uit het land van de ambassade komt, de ambassade mag betreden.

Misschien wist je dit allemaal wel, misschien is het nieuw voor je. Maar waarom vertel ik hierover? Elke gelovige is een ambassade!

Lucas 17:21 …het koninkrijk van God is binnenin u.

Ik ben de ambassade van het koninkrijk van God hier op aarde. Jezus is de Koning. Ik ben Zijn grondgebied en Zijn onderdaan. Niemand kan aanspraak op mij maken behalve koning Jezus. En mijn opdracht is communiceren namens het koninkrijk van God. Maar ook mag ik de wereld brengen bij God. Dingen waar ik tegen aan loop, moeilijkheden.

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *