Waardevolle berichtjes

Liefde

De afgelopen week ben ik bezig geweest met het thema liefde. En ik ben er nog niet klaar mee. In mijn tuin hangt een poster. Kostbaar, waardevol, geliefd. Ik ben kostbaar, waardevol en geliefd. Jij bent kostbaar, waardevol en geliefd. Maar wat is liefde?

Het verliefde gevoel als je bij die ene persoon bent? Iets doen waar je helemaal gelukkig van wordt? Dat ene doen, waar je helemaal geen zin in hebt, maar waar de ander zo blij van wordt? Wat is liefde voor jou?

In de Bijbel staat veel over liefde. De hele Bijbel is één grote liefdesbrief voor jou. Maar ik weet niet hoe het met jou is, maar als ik de Bijbel lees dan besef ik dat lang niet altijd. Soms snap ik niks van wat er staat. Misschien ken je 1 Korinthiërs 13. Een heel hoofdstuk over de liefde. Als je Engels kunt lezen, dan wil ik je aanraden dit hoofdstuk eens te lezen in The Passion Translation. Toen ik die las (en die heb ik de afgelopen week bijna dagelijks gelezen) begon ik het langzaam te snappen. En ook nu lees ik het net weer, de eerste drie verzen en zie ik weer iets anders over liefde. Echte liefde.

Het hele leven draait om liefde. En van alles wat er bestaat, is liefde eeuwig!
Let love be the beautiful prize for wich you run!
(laat liefde de mooiste prijs zijn, waar je alles voor doet)

Lieve groetjes,

Bianca

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *