Waardevolle berichtjes

Zwakte

Als ik tegenwoordig een berichtje begin, zoek ik eerst of ik de titel niet al eens eerder heb gebruikt. En het is nog niet voorgekomen dat ik de titel moest veranderen. Elk berichtje is uniek op zijn eigen manier.

Net als jij en ik. Wij zijn uniek op onze eigen manier. Geschapen en bedacht door onze Maker. Zo bijzonder dat God elk mens uniek geschapen heeft. Ik bedoel denk er eens over na. Er leven nu ruim 7 miljard mensen op deze aarde. 7 miljard! En vanaf Adam tot nu anno 2020 hoeveel mensen zouden dat zijn? En elk persoon is uniek. Het is ongelooflijk. Tenminste dat vind ik.

Maar de titel van dit berichtje is zwakte. Want weet je, met 7 miljard mensen op aarde is er altijd wel iemand die mooier is dan mij, of beter kan schrijven dan mij, of een fijner karakter heeft dan dat van mij. Maar, en echt zo heb ik dat nog nooit bekeken, maar, God heeft niet alleen bedacht hoe wij er van buiten uit zien en hoe ons karakter is, maar Hij heeft ook bedacht welke zwaktes wij hebben.

Wij willen onze zwaktes verbergen, verbloemen, verbeteren. Maar eigenlijk zouden we onze zwaktes moeten omarmen. Ik zal je vertellen waarom. Onze zwaktes zijn het platform waarop de Heilige Geest Zijn kracht kan laten zien. Dat heb ik niet zelf verzonnen, dat komt rechtstreeks uit de Bijbel.

2 Korinthe 12:9 Want Mijn kracht kan pas helemaal zichtbaar worden als jij zelf zwak bent. (BB)

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *