Waardevolle berichtjes

God’s geduld

Sommigen denken dat God treuzelt, maar dat is niet zo. Hij wacht alleen met het vervullen van Zijn belofte, omdat Hij zoveel geduld heeft. Hij wil niet dat er iemand verloren gaat, maar dat alle mensen tot bekering komen. 2 Petrus 3:8 (HTB)

O ja, ik baal soms zo dat God zolang wacht met antwoord geven. Soms zou ik willen dat Hij wat sneller was. Maar na het lezen van deze tekst, ben ik dankbaar voor God’s geduld. Want als God niet zo geduldig zou zijn, zou ik verloren gaan.

Maar dat geeft mij ook te denken. God wil graag dat alle mensen tot bekering komen. En daarvoor wil Hij mij gebruiken. Hoeveel tijd geef ik Hem daarvoor? Of ben ik de hele dagen, druk met andere dingen?

Ik geloof dat God mijn passie voor schrijven wil gebruiken, om andere mensen te bereiken. Maar hoe vaak schrijf ik?

Ook daarin zie ik God’s geduld. Hoe Hij mij telkens weer roept om te gaan schrijven. En niet opgeeft. Daar ben ik heel dankbaar voor, want ik wordt zelf ook bij van schrijven. Nee, ik hoef niet de hele wereld te bereiken. Er is een bepaalde groep, die bij is met mijn schrijfsels. En die groep wil God, graag bereiken door mij.

Welke passie, welk talent, brengt God, in al Zijn geduld, telkens bij jou in herinnering? Wil jij je passie inzetten voor God en Zijn koninkrijk? Wacht dan niet langer, maar begin. Hij doet de rest!

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *