Waardevolle berichtjes

Ik wil je hart

Toen in april 2020 Nederland in een intelligente lockdown terecht kwam, kon ik niet werken. Vijf dagen in de week was ik omringd door kinderen die ik mocht vermaken. En ineens was er alleen nog mijn dochter van 3 jaar, die zich overigens prima alleen kon vermaken. Ik verveelde me en wist niet wat ik moest doen met de tijd die ik kreeg. Al gauw besloot ik de Bijbel in te duiken en volgde verschillende online cursussen met bijbels onderwijs.

Een tekst die mij na een aantal keer begon op te vallen is dat God zegt Ik verlang geen offers. Een uitspraak waar ik over na ben gaan denken. Wat verlangt God dan wel? En het was alsof God zei. Ik verlang geen offers, Ik wil je hart! Toen kwam de vraag: Hoe geef ik U mijn hart? Het was alsof God glimlachte en zei: Wat fijn dat je dat vraagt. Herinner je je nog………

En nu zit ik in een heerlijk proces waarin God mij laat zien waar mijn hart ligt. Dat is niet iets wat zo gedaan is. Ik ben er al de hele maand mee bezig. En het zal ook nog wel even duren. En niet alles wat God laat zien is leuk. Maar het is fijn. Het geeft rust. Maakt mij ontspannen. Geeft energie en inspiratie.

Doe jij wat je doet vanuit je hart?

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *