Waardevolle berichtjes

Mijn getuigenis

2 Kronieken 30:21 Vol vreugde vierden de in Jeruzalem bijeengekomen Israƫlieten zeven dagen lang het feest van het Ongedesemde brood. Dag aan dag loofden de Levieten en de priesters de HEER door klankvolle instrumenten voor de HEER te bespelen.

Zeven dagen feest. Zeven dagen lang, vierden de Israƫlieten dat God ze bevrijdt had uit Egypte. Elke dag loofden de Levieten God, door muziek te maken. Binnenkort vieren we de komst van de Zoon van God naar de aarde. Deze Zoon heeft ons bevrijd. Niet uit Egypte, maar wel uit de slavernij. De slavernij van de zonde.

Terwijl ik dit stukje typ, staat de muziek aan. Een mooi nummer dat past bij deze bevrijding. Het wonder waar ik maar niet bij kan, mijn naam staat geregistreerd in de hemel. Dankzij Jezus staat mijn naam geregistreerd in de hemel. Is dat niet iets om vandaag te vieren? Ik wil je uitdagen om dit niet 1 dag, maar de komende 7 dagen lang te vieren. Loof God de komende 7 dagen met muziek, dans of zang. Doe je mee?

Gebed: Jezus, Zoon van God, dank U wel dat U mij bevrijdt hebt van de zonde en dat mijn naam geregistreerd staat in de hemel.

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *