Waardevolle berichtjes

Humor met God

Heeft God humor? Ja zeker, ik ben ervan overtuigd.

Vijf jaar geleden schreef ik een stukje voor het gemeenteblad. Ze vonden het stukje zo mooi geschreven, dat ze vroegen of ik nog iets wilde schrijven. Ik twijfelde. Wilde ik dit. Wat als de reacties negatief zouden zijn. Ik schreef een stukje, maar was er niet zo tevreden over. En ik dacht ik ben niet goed genoeg om mijn schrijfsel te publiceren. Maar God als er 1 reactie komt dan zal ik door gaan met schrijven.

Dit is het 90ste waardevolle berichtje. Ik heb op elk berichtje precies 1 reactie gehad. En dat vind ik humor van God.

Zo heb ik toen ik begon met deze waardevolle berichtjes, tegen God gezegd, al is er maar 1 persoon die deze berichtjes elke week leest, dan blijf ik schrijven. Ik heb op verschillende manieren ‘reclame’ gemaakt voor mijn website en deze waardevolle berichtjes. En telkens is er 1 persoon die er op de lijst bij komt. Ook dat zie ik als humor van God.

Maar ook als bevestiging. Het is alsof God tegen mij zegt: Jij schrijft in opdracht van Mij. Ik wil graag dat je er mee door gaat. En Ik beslis wie het leest. Nu ik dit zo typ valt er ineens een puzzelstukje op zijn plaats.

Dat puzzelstukje lees je volgende week.

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *