Waardevolle berichtjes

Dipje

Afgelopen week kreeg ik een berichtje dat iemand mijn waardevolle berichtje had gemist en ik weet het. Ik weet dat sommigen van jullie uitkijken naar het waardevolle berichtje.

Ondanks dat het op persoonlijk gebied juist heel goed met mij gaat, zit ik momenteel met een schrijversdipje. Ik weet even niet meer waarover ik zal schrijven. Misschien moet ik het aan jullie vragen. Welke berichtjes spreken jullie juist aan? Of is er een onderwerp waar jullie graag over lezen?

Misschien is het tijd om even te rusten. Zoals de natuur nu ook even rust. Soms zit ik even op de bank en kijk naar buiten en doe ik even helemaal niks. Dan geniet ik van Gods aanwezigheid in mijn leven. Hierdoor merk ik op andere momenten van de dag steeds vaker Zijn aanwezigheid op. Vaak door middel van fluisteringen. Het is fijn om zo te leven.

De natuur ligt stil, ze wacht op het voorjaar. Misschien zouden wij zo ook wat vaker stil moeten staan, om te wachten op wat God wil gaan doen.

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *