Waardevolle berichtjes

Hij wacht op je

Stille tijd is bij God zijn in Zijn onzichtbare wereld. Ik ga daarvoor drie keer per dag naar mijn speciale plekje om te bidden en de Bijbel te lezen.

Maar laatst had ik het druk. En besloot ik aan het begin van de middag mijn stille tijd over te slaan. En in de avond aten we later en had ik een kennismakingsgesprek en besloot ik dat ik die nog even wilde voorbereiden. En sloeg ik weer mijn stille tijd over. Die nacht kreeg ik een droom.

De volgende ochtend schreef ik deze droom op, want ik wist dat God er iets mee wilde zeggen. En terwijl ik de droom opschreef, liet Hij het me zien.

Elke dag, aan het begin van de ochtend, begin van de middag, begin van de avond komt God naar ‘mijn tuin’ om mij te ontmoeten. En zo ook gistermiddag. Maar ik was er niet. Dus besloot Hij mij te zoeken. Hij zag dat ik druk bezig was. Die avond kwam Hij weer naar ‘de tuin’, maar weer was ik er niet. Hij was teleurgesteld, maar accepteerde dat ik ervoor koos om iets anders te doen.

Nu moet je weten dat ik geen schuldgevoel had. Ik voelde juist onwijs veel liefde. God komt elke dag naar ‘onze tuin’ om mij te ontmoeten, omdat Hij van mij houdt. En ja, Hij is altijd bij mij, overal. Maar alleen in ‘deze tuin’ heb ik de rust en de stilte om echt even bij Hem te zijn. In Zijn Koninkrijk.

Zijn Koninkrijk is onzichtbaar, maar tegelijk heeft God de wens om Zijn onzichtbare Koninkrijk, zichtbaar te maken in onze zichtbare wereld. Wanneer Jezus terug komt, zal Zijn Koninkrijk volledig zichtbaar zijn. Maar iedereen die niet in Hem gelooft zal dan verloren gaan. En God houdt zoveel van deze mensen, dat Hij ze wil redden.

Daarom wil Hij graag in jouw stille tijd aan jou laten zien, wat jij kunt doen om Zijn onzichtbare Koninkrijk nu al zichtbaar te maken hier op aarde. Stap binnen in Zijn Koninkrijk van Liefde. Hij wacht op je.

Volgende week het laatste deel uit deze serie.

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *