Waardevolle berichtjes

Gods plan

Stille tijd is binnenstappen in Gods onzichtbare Koninkrijk. Ik doe dat door dagelijks 3x per dag naar mijn speciale plekje te gaan om daar de Bijbel te lezen en te bidden. God wil graag Zijn onzichtbare Koninkrijk, zichtbaar maken.

Wat is Gods plan met mijn leven. Hoe vaak heb jij die vraag al gesteld? Misschien zit je middenin een zoektocht naar dit plan.

Ik wilde ook graag antwoord op deze vraag. God redde mij. Hij houdt onvoorwaardelijk van mij. En ik verlang ernaar om Hem te dienen. Herken je dit verlangen? Je ziet mensen om je heen die helemaal op hun plek zijn in hun bediening. Je hoort verhalen van mensen die hun roeping gevonden hebben. En jij denkt, dat wil ik ook.

Al heel jong wist ik, ik wil voor God leven. Doen wat Hij voor mij in petto heeft. En hoewel er meerdere taken zijn die ik leuk vind, is er nog geen 1 waarvan ik met een diepe gelukzaligheid zeg, dit is mij op mijn lijf geschreven.

Na een zoektocht van 20 jaar, ben ik erachter gekomen dat ik de vraag verkeerd stel.

Het is niet wat is Gods plan met mijn leven. Hierdoor raakte ik op mezelf gericht. En hoewel het goed is om jezelf te kennen, is het niet goed om op jezelf gericht te zijn. Immers je leven draait toch niet om jou?

Dus ik veranderde vraag:
Hoe past mijn leven in Gods plan met de wereld.

Wat Gods plan met de wereld is, kun je lezen in de Bijbel. Hij heeft er nooit (en nog steeds niet) een geheim van gemaakt wat Hij van plan is. Hij liet het Abraham weten, Mozes, alle profeten en ook Johannes.

Sinds ik de vraag veranderd heb zie ik zoveel mogelijkheden. Bovendien als ik kijk naar de tijdslijn op mijn website, besef ik dat God allang bezig is met mijn leven in Zijn plan.

Dus loop je vast bij de vraag wat is Gods plan met mijn leven? Vraag dan aan God of Hij wil laten zien, hoe jouw leven past in Zijn plan. Mag Hij ook jouw leven gebruiken om Zijn onzichtbare Koninkrijk, zichtbaar te maken?

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *