Waardevolle berichtjes

Ga!

Laat ons uw genade zien, Heer, onze God.Bevestig het werk van onze handen,het werk van onze handen, bevestig dat.Psalm 90:17

Dit gebed heb ik laatst nog gebeden. We zijn geschapen met een vrije wil. Wat betekend dat we altijd de mogelijkheid hebben om te kiezen. Niemand kan die wil opleggen. Je wil kan wel beïnvloed worden. Maar het is altijd jouw keuze.

De vorige keer schreef ik over Gods plan met je leven. Of eigenlijk hoe past jouw leven in Gods plan. Wanneer God je laat zien wat Zijn plan is en je erachter komt wat jij kan doen om Hem te helpen bij Zijn plan, kan het zijn dat je nog steeds twijfelt.

Zo heb ik een aantal keer een verkeerde keuze gemaakt. Ik was er zo van overtuigd dat God het van mij vroeg, maar het pakte anders uit dan ik had verwacht. Heb ik God dan verkeerd begrepen? Hierdoor durf ik nu niet meer een keuze te maken. Wat als ik het weer verkeerd heb? Ik heb met die vorige keuzes een aantal mensen gekwetst. Dit wil ik niet meer.

Tot ik deze tekst uit Psalm 90 las. Wanneer ik er nu van overtuigd ben dat God iets van mij vraagt, dan ga ik ervoor en vraag ik God het werk van mijn handen te bevestigen. Dankzij Zijn genade mag ik weten dat ook al gaat het helemaal fout, Hij nog steeds onvoorwaardelijk van mij houdt.

Ga je samen met mij de uitdaging aan?

Lieve groetjes,

Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *