Waardevolle berichtjes

God zichtbaar maken

God is niet zichtbaar. Hier heb ik al vaker over geschreven. De serie waardevolle berichtjes over de onzichtbare wereld, schreef ik vorig jaar. En vandaag werd ik er weer bij stil gezet.

God is voor veel mensen niet zichtbaar. Maar voor de mensen die in Hem geloven is Hij dit wel. Niet letterlijk, maar geestelijk. Met geestelijke ogen zien ze God. Wie Hij is, wat Hij doet, wat Hij wil geven.

Toen Jezus naar de hemel ging gaf Hij zijn discipelen de opdracht om alle volken tot Zijn leerlingen te maken. Zichtbaar, door hen te dopen. Zijn discipelen waren bereid deze opdracht uit te voeren. Ze vertelden het goede nieuws, genazen zieken, dreven demonen uit, schreven brieven. Deze brieven staan in de Bijbel en geven ons vandaag nog steeds onderwijs. Nog steeds wordt er gedoopt. Nog steeds worden mensen genezen en demonen uitgedreven door gebed en de Naam van Jezus uit te spreken.

God wordt zichtbaar gemaakt in deze wereld. Niet meer door de discipelen. Die zijn dood, maar doordat zij leerlingen gemaakt hebben en die weer leerlingen gemaakt hebben en die weer leerlingen gemaakt hebben en zo verder.

God zoekt mensen die bereid zijn, Hem zichtbaar te maken op deze wereld. Ik probeer dat op mijn manier door te schrijven. Ben jij bereid om op jouw unieke manier God zichtbaar te maken aan anderen?

Lieve groetjes,
Bianca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *