Deze website

Op deze pagina wil ik je laten zien hoe het schrijven als een rode draad door mijn leven heen loopt. Hoe God mij als tienermeisje al riep om te schrijven en hoe dit is uitgegroeid tot wat het nu is. En tevens wil ik je hiermee bemoedigen dat God iets waardevols voor jou heeft. Je hoeft alleen maar te luisteren.

1994: Ik begin met het schrijven van mijn allereerste verhaal. En in de jaren erna schrijf ik sporadisch verhalen, gedichten en gebeden.

2001: Voor het kerstfeest van onze gemeente schrijf ik een toneelstuk, die ik samen met de jeugdvereniging opvoer tijdens de kerstdienst.

2015: Een grote sprong. Het begint met het schrijven van een stukje over het gemeenteweekend. Waarna ik een beeld krijg dat God wil dat ik schrijf. Ik schrijf maandelijks een stukje voor het contactblad van de gemeente en begin deze website.

2018: Ik begin met het schrijven van een blogberichtje.

2019: De blogberichtjes krijgen de naam waardevolle berichtjes en verschijnen wekelijks. Ook wordt het mogelijk om wekelijks een waardevol berichtje in je mailbox te ontvangen.

2020: De website en de berichtjes krijgen een logo. De kleuren veranderen en de hele website wordt aangepast. Volg waardevol verhaal via Instagram (waardevol_verhaal)

2021: Waardevol verhaal staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.